Effect of capsaicin, an active ingredient of red peppers, on absorption rates of taurine, ornithine and glycine into an in situ loop of rat small intestine
書誌事項
- タイトル別名
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- Effect of capsaicin an active ingredient of red peppers on absorption rates of taurine ornithine and glycine into an in situ loop of rat small intestine
- タウリン・オルニチン・グリシンのラット小腸吸収に対するカプサイシンの作用
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収録刊行物
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- 醫學と生物學 : 速報學術雜誌 / 醫學生物學速報會 編
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醫學と生物學 : 速報學術雜誌 / 醫學生物學速報會 編 155 (10), 682-690, 2011-10
東京 : 醫學生物學速報會
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キーワード
詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1520291854755876096
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- NII論文ID
- 40019018648
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- NII書誌ID
- AN0023347X
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- ISSN
- 00191604
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- NDL書誌ID
- 11266987
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- 本文言語コード
- en
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- NDL 雑誌分類
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- ZS7(科学技術--医学)
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- データソース種別
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- NDL
- CiNii Articles