ゲル状嚥下訓練食の開発研究 キサンタンガム水溶液ゲルの特異な性質(2)ゲル状嚥下訓練食の補助食品に向くゲル形成能をもつ多糖類を物理的手法による客観的な動的粘弾性測定で品質管理する
書誌事項
- タイトル別名
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- ゲルジョウエンカ クンレンショク ノ カイハツ ケンキュウ キサンタンガム スイヨウエキ ゲル ノ トクイ ナ セイシツ(2)ゲルジョウエンカ クンレンショク ノ ホジョ ショクヒン ニ ムク ゲル ケイセイノウ オ モツ タトウルイ オ ブツリテキ シュホウ ニ ヨル キャッカンテキ ナ ドウテキネンダンセイ ソクテイ デ ヒンシツ カンリ スル
- Development and Research of Gelled Food for Training Swallowing Unique nature of water-soluble gel of Xanthan Gum (2) Quality Management of polysaccharides having gel-forming ability suitable for use in complementary foods for training swallowing of gelled foods by means of objective measurement of dynamic viscoelasticity with a physical technique
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収録刊行物
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- 食品工業 = The Food industry
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食品工業 = The Food industry 55 (20), 85-90, 2012-10-30
東京 : 光琳
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1520854805849731712
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- NII論文ID
- 40019428128
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- NII書誌ID
- AN00117810
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- ISSN
- 05598990
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- NDL書誌ID
- 023971970
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- 本文言語コード
- ja
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- NDL 雑誌分類
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- データソース種別
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- NDL
- CiNii Articles