PDI・Ero1ジスルフィド結合形成系を用いた製パン性改善の試み
Bibliographic Information
- Other Title
-
- PDI ・ Ero1 ジスルフィド ケツゴウ ケイセイケイ オ モチイタ セイパンセイ カイゼン ノ ココロミ
- An Attempt for Improving Bread Baking Quality, using PDI・Ero1 Disulfide of Bond-making Type
- 特集 製パン製菓向け改良剤
- トクシュウ セイパン セイカ ムケ カイリョウザイ
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 57 (6), 34-41, 2014-03-30
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291855877049344
-
- NII Article ID
- 40019998752
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 025307142
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles