Studies on the relationship between texture change and cellular constituents during cooking of root vegetables 根菜類煮熟時の物性変化と細胞構成成分との関係に関する研究

この論文をさがす

著者

    • 原田, 努 ハラダ, ツトム

書誌事項

タイトル

Studies on the relationship between texture change and cellular constituents during cooking of root vegetables

タイトル別名

根菜類煮熟時の物性変化と細胞構成成分との関係に関する研究

著者名

原田, 努

著者別名

ハラダ, ツトム

学位授与大学

京都大学

取得学位

農学博士

学位授与番号

乙第6312号

学位授与年月日

1987-07-23

注記・抄録

博士論文

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000020168
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000020191
  • NDL書誌ID
    • 000000184482
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
ページトップへ