Effects of heterocyclic amines in food on dopamine metabolism in nigro-striatal dopaminergic neurons 食品中に含まれる複素環式アミン類の黒質-線条体系ドーパミンニューロンにおけるドーパミン代謝に及ぼす影響

Search this Article

Author

    • 一瀬, 宏 イチノセ, ヒロシ

Bibliographic Information

Title

Effects of heterocyclic amines in food on dopamine metabolism in nigro-striatal dopaminergic neurons

Other Title

食品中に含まれる複素環式アミン類の黒質-線条体系ドーパミンニューロンにおけるドーパミン代謝に及ぼす影響

Author

一瀬, 宏

Author(Another name)

イチノセ, ヒロシ

University

名古屋大学

Types of degree

医学博士

Grant ID

甲第2175号

Degree year

1989-03-25

Note and Description

博士論文

identifier:oai:t2r2.star.titech.ac.jp:99003896

5access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000052176
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000052292
  • DOI(NDL)
  • NDLBibID
    • 000000216490
  • Source
    • Institutional Repository
    • NDL ONLINE
    • NDL Digital Collections
Page Top