Studies on the effects of constituents of durum wheat flour on the physical properties of dough デューラム小麦粉のドウ物性に対する構成成分の影響に関する研究

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著者

    • 稲熊, 隆博 イナクマ, タカヒロ

書誌事項

タイトル

Studies on the effects of constituents of durum wheat flour on the physical properties of dough

タイトル別名

デューラム小麦粉のドウ物性に対する構成成分の影響に関する研究

著者名

稲熊, 隆博

著者別名

イナクマ, タカヒロ

学位授与大学

京都大学

取得学位

農学博士

学位授与番号

乙第7190号

学位授与年月日

1990-03-23

注記・抄録

博士論文

目次

  1. 目次 (5コマ目)
2アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000064709
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000064880
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000229023
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
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