Studies on nutritional modification by dietary fats (EPA and trans fatty acids) : a prophylactic approach to the treatment of hypertension in SHRSP 高血圧脳卒中易発症ラット--SHRSP--に対する脂肪酸の栄養生理学的研究、特にEPAおよびトランス酸

Search this Article

Author

    • 江, 孟燦 コウ, モウサン

Bibliographic Information

Title

Studies on nutritional modification by dietary fats (EPA and trans fatty acids) : a prophylactic approach to the treatment of hypertension in SHRSP

Other Title

高血圧脳卒中易発症ラット--SHRSP--に対する脂肪酸の栄養生理学的研究、特にEPAおよびトランス酸

Author

江, 孟燦

Author(Another name)

コウ, モウサン

University

東北大学

Types of degree

農学博士

Grant ID

甲第4268号

Degree year

1990-03-28

Note and Description

博士論文

Table of Contents

  1. 目次 (5コマ目)
1access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000065879
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000066053
  • DOI(NDL)
  • NDLBibID
    • 000000230193
  • Source
    • NDL ONLINE
    • NDL Digital Collections
Page Top