Augmenting effect of a nonmutagenic fraction in soy sauce on mutagenicity of 3-diazotyramine produced in the nitrite-treated sauce 亜硝酸処理醤油中に生成している3-diazotyramineに対する醤油中の非変異原性成分の変異原性増強効果

この論文をさがす

著者

    • 東元, 稔 ヒガシモト, ミノル

書誌事項

タイトル

Augmenting effect of a nonmutagenic fraction in soy sauce on mutagenicity of 3-diazotyramine produced in the nitrite-treated sauce

タイトル別名

亜硝酸処理醤油中に生成している3-diazotyramineに対する醤油中の非変異原性成分の変異原性増強効果

著者名

東元, 稔

著者別名

ヒガシモト, ミノル

学位授与大学

徳島大学

取得学位

医学博士

学位授与番号

乙第1118号

学位授与年月日

1990-04-27

注記・抄録

博士論文

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000067868
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000068050
  • NDL書誌ID
    • 000000232182
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
ページトップへ