Comparison of the nutrio-physiological characteristics between sweet potato and potato in relation to the tolerance to low nutrient and low pH conditions サツマイモとバレイショの低養分耐性および耐酸性に関する栄養生理学的比較研究

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著者

    • Djazuli, Muhamad ジャズリ, ムハマド

書誌事項

タイトル

Comparison of the nutrio-physiological characteristics between sweet potato and potato in relation to the tolerance to low nutrient and low pH conditions

タイトル別名

サツマイモとバレイショの低養分耐性および耐酸性に関する栄養生理学的比較研究

著者名

Djazuli, Muhamad

著者別名

ジャズリ, ムハマド

学位授与大学

北海道大学

取得学位

農学博士

学位授与番号

甲第2825号

学位授与年月日

1990-09-28

注記・抄録

博士論文

目次

  1. 目次 (4コマ目)
3アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000070272
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000070460
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000234586
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
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