食肉の保存性に関する基礎的並びに応用的研究 Basic and applied research on the properties of meat in preservation

Search this Article

Author

    • 中村, 誠 ナカムラ, マコト

Bibliographic Information

Title

食肉の保存性に関する基礎的並びに応用的研究

Other Title

Basic and applied research on the properties of meat in preservation

Author

中村, 誠

Author(Another name)

ナカムラ, マコト

University

九州大学

Types of degree

農学博士

Grant ID

乙第4805号

Degree year

1990-10-19

Note and Description

博士論文

Table of Contents

  1. 目次 / p1 (0003.jp2)
  2. 第1章 緒論 / p1 (0005.jp2)
  3. 第2章 筋原線維の収縮機能保持性 / p23 (0027.jp2)
  4. 1.緒言 / p23 (0027.jp2)
  5. 2.実験方法 / p25 (0029.jp2)
  6. 3.結果および考察 / p30 (0034.jp2)
  7. 4.小括 / p48 (0052.jp2)
  8. 第3章 低温脱水による食肉性状の変化 / p50 (0054.jp2)
  9. 1.緒言 / p50 (0054.jp2)
  10. 2.実験方法 / p51 (0055.jp2)
  11. 3.結果および考察 / p54 (0058.jp2)
  12. 4.小括 / p80 (0084.jp2)
  13. 第4章 低塩濃度ならびに代替物塩せきによる食肉性状の変化 / p82 (0086.jp2)
  14. 1.緒言 / p82 (0086.jp2)
  15. 2.実験方法 / p83 (0087.jp2)
  16. 3.結果および考察 / p88 (0092.jp2)
  17. 4.小括 / p106 (0110.jp2)
  18. 第5章 総括 / p108 (0112.jp2)
  19. 謝辞 / p115 (0119.jp2)
  20. 文献 / p116 (0120.jp2)
  21. Summary / p132 (0136.jp2)
0access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000073037
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000073232
  • DOI(NDL)
  • NDLBibID
    • 000000237351
  • Source
    • NDL ONLINE
    • NDL Digital Collections
Page Top