Comparative study on compositions of fatty acids and hydrocarbons in salmon lipids サケマス脂質の脂肪酸および炭化水素組成に関する比較研究

この論文をさがす

著者

    • 佐々木, 茂文 ササキ, シゲフミ

書誌事項

タイトル

Comparative study on compositions of fatty acids and hydrocarbons in salmon lipids

タイトル別名

サケマス脂質の脂肪酸および炭化水素組成に関する比較研究

著者名

佐々木, 茂文

著者別名

ササキ, シゲフミ

学位授与大学

北海道大学

取得学位

水産学博士

学位授与番号

甲第2947号

学位授与年月日

1991-03-25

注記・抄録

博士論文

目次

  1. Contents / p2 (0004.jp2)
  2. ACKNOWLEDGMENTS / p1 (0003.jp2)
  3. List of Tables / p4 (0006.jp2)
  4. List of Figures / p6 (0008.jp2)
  5. Abbreviations / p8 (0010.jp2)
  6. Chapter I. Genenal Introduction / p1 (0011.jp2)
  7. Chapter II. Compositions of Fatty Acids in the Lipids of Masu Salmon and Pink Salmon,and Latter Canned Flesh / p5 (0015.jp2)
  8. 1. INTRODUCTION / p5 (0015.jp2)
  9. 2. MATERIALS AND METHODS / p6 (0016.jp2)
  10. 3. RESULTS AND DISCUSSION / p9 (0019.jp2)
  11. Chapter III. Fatty Acid Compositions of the Lipids Obtained from Salmon Products / p21 (0031.jp2)
  12. 1. INTRODUCTION / p21 (0031.jp2)
  13. 2. MATERIALS AND METHODS / p22 (0032.jp2)
  14. 3. RESULTS AND DISCUSSION / p25 (0035.jp2)
  15. Chapter IV. Compositions of Fatty Acids in the Lipids of Chum Salmon during Spawning Migration / p33 (0043.jp2)
  16. 1. INTRODUCTION / p33 (0043.jp2)
  17. 2. MATERIALS AND METHODS / p34 (0044.jp2)
  18. 3. RESULTS AND DISCUSSION / p36 (0046.jp2)
  19. Chapter V. Hydrocarbon Components of Salmons in the Gulf of Alaska / p49 (0059.jp2)
  20. 1. INTRODUCTION / p49 (0059.jp2)
  21. 2. MATERIALS AND METHODS / p50 (0060.jp2)
  22. 3. RESULTS AND DISCUSSION / p54 (0064.jp2)
  23. Chapter VI. Summary / p74 (0084.jp2)
  24. References / p78 (0088.jp2)
0アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000073649
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000073846
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000237963
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ