Studies on physiological and biochemical changes during ripening of "Cavendish" banana

この論文をさがす

著者

    • Josephine U. Agravante ジョセフィーン アグラバンテ

書誌事項

タイトル

Studies on physiological and biochemical changes during ripening of "Cavendish" banana

著者名

Josephine U. Agravante

著者別名

ジョセフィーン アグラバンテ

学位授与大学

愛媛大学

取得学位

農学博士

学位授与番号

甲第45号

学位授与年月日

1991-03-22

注記・抄録

博士論文

目次

  1. TABLE OF CONTENTS / (0005.jp2)
  2. I.Introduction / p1 (0014.jp2)
  3. II.Review of Literature / p4 (0017.jp2)
  4. III.Starch Metabolism and Enzymic Regulation / p15 (0028.jp2)
  5. Experiment1:Changes in Amylase Activity during Ripening / p16 (0029.jp2)
  6. Experiment2:Changes in Phosphorylase and Invertase Activity during Ripening / p37 (0050.jp2)
  7. IV.Sugars and Organic Acids / p49 (0062.jp2)
  8. V.Changes in Pectic Substances and Pectolytic Enzymes in Relation to Respiration / p69 (0082.jp2)
  9. VI.Sensory Quality / p89 (0102.jp2)
  10. VII.Effect of Combination Treatment of Ethanol and Ethylene on Ripening / p92 (0105.jp2)
  11. VII.Summary and Conclusion / p113 (0126.jp2)
  12. Bibliography / p117 (0130.jp2)
1アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000076209
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000076412
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000240523
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ