Studies on the wet-grinding of food materials using a double-disk attrition mill 回転ディスク型湿式粉砕機による食品素材の湿式粉砕に関する研究

この論文をさがす

著者

    • 古田, 収 フルタ, シュウ

書誌事項

タイトル

Studies on the wet-grinding of food materials using a double-disk attrition mill

タイトル別名

回転ディスク型湿式粉砕機による食品素材の湿式粉砕に関する研究

著者名

古田, 収

著者別名

フルタ, シュウ

学位授与大学

九州大学

取得学位

農学博士

学位授与番号

甲第2864号

学位授与年月日

1991-10-29

注記・抄録

博士論文

目次

  1. CONTENTS / p1 (0003.jp2)
  2. Chapter I Introduction / p1 (0009.jp2)
  3. Chapter II Separation of Insoluble Solids and Extraction of Pectins by Wet-Grinding of Citrus(Satsuma Mandarin)Pressed Residues in Juice Manufacturing Process / p17 (0025.jp2)
  4. 1 Introduction / p17 (0025.jp2)
  5. 2 Materials and Methods / p18 (0026.jp2)
  6. 3 Results and Discussion / p23 (0031.jp2)
  7. 4 Summary / p41 (0049.jp2)
  8. Chapter III Flow Mechanics of Slurry in the Disk Gap during Wet-Grinding of Soybeans / p43 (0051.jp2)
  9. 1 Introduction / p43 (0051.jp2)
  10. 2 Materials and Methods / p44 (0052.jp2)
  11. 3 Results and Discussion / p50 (0058.jp2)
  12. 4 Summary / p63 (0071.jp2)
  13. Chapter IV Relationship between the Centrifugal Force,the Flow Rate and the Maximum Hydrostatic Pressure upon Wet-Grinding of Soybeans / p65 (0073.jp2)
  14. 1 Introduction / p65 (0073.jp2)
  15. 2 Materials and Methods / p66 (0074.jp2)
  16. 3 Results and Discussion / p68 (0076.jp2)
  17. 4 Summary / p78 (0086.jp2)
  18. Chapter V Relationship between the Size Reduction Ratio and the Protein Extraction Efficiency upon Wet-Grinding of Soybeans / p79 (0087.jp2)
  19. 1 Introduction / p79 (0087.jp2)
  20. 2 Materials and Methods / p80 (0088.jp2)
  21. 3 Results and Discussion / p85 (0093.jp2)
  22. 4 Summary / p96 (0104.jp2)
  23. Chapter VI Conclusion / p97 (0105.jp2)
  24. References / p103 (0111.jp2)
  25. Acknowledgments / p118 (0126.jp2)
0アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000081408
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000081616
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000245722
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ