Studies on muscle proteins of thermally acclimated carp コイ筋肉タンパク質の温度馴化に関する研究
この論文にアクセスする
この論文をさがす
著者
書誌事項
- タイトル
-
Studies on muscle proteins of thermally acclimated carp
- タイトル別名
-
コイ筋肉タンパク質の温度馴化に関する研究
- 著者名
-
黄, 奎喆
- 著者別名
-
ホアン, キュチュル
- 学位授与大学
-
東京大学
- 取得学位
-
農学博士
- 学位授与番号
-
甲第9117号
- 学位授与年月日
-
1991-03-29
注記・抄録
博士論文
目次
- CONTENTS / p1 (0003.jp2)
- INTRODUCTION / p1 (0005.jp2)
- 1.General Background / p1 (0005.jp2)
- 2.Objectives of the Present Study / p8 (0012.jp2)
- 3.Summary of the Present Study / p10 (0014.jp2)
- ACKNOWLEDGMENTS / p20 (0024.jp2)
- ABBREVIATIONS / p22 (0026.jp2)
- CHAPTER I.POSTMORTEM CHANGES OF THERMALLY ACCLIMATEDCARP / p24 (0028.jp2)
- Section1.Rigor Mortis Progress / p26 (0030.jp2)
- Section2.Biochemical Changes / p34 (0038.jp2)
- Summary / p45 (0049.jp2)
- CHAPTER II.CHANGES IN CARP MUSCLE PROTEINS INDUCED BY TEMPERATURE ACCLIMATION / p47 (0051.jp2)
- Section1.Myofibrils / p49 (0053.jp2)
- Section2.Sarcoplasmic Reticulum / p62 (0066.jp2)
- Summary / p72 (0076.jp2)
- CHAPTER III.CHANGES IN CARP MYOSIN INDUCED BY TEMPERATURE ACCLIMATION / p74 (0078.jp2)
- Section1.Proteolytic Patterns / p76 (0080.jp2)
- Section2.ATPase Activity / p102 (0106.jp2)
- Summary / p117 (0121.jp2)
- CHAPTER IV.CHANGES IN CARP MYOSIN SUBFRAGMENTS INDUCED BY TEMPERATURE ACCLIMATION / p119 (0123.jp2)
- Section1.Myosin Subfragment-1 / p121 (0125.jp2)
- Section2.Rod Structure / p144 (0148.jp2)
- Summary / p150 (0154.jp2)
- CHAPTER V.GENERAL DISCUSSION / p152 (0156.jp2)
- REFERENCES / p159 (0163.jp2)