Studies on thermal gelation of legumin from broad beans そらまめレグミンの加熱ゲル化に関する研究

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著者

    • 鄭, 柏安 チョン, パイアン

書誌事項

タイトル

Studies on thermal gelation of legumin from broad beans

タイトル別名

そらまめレグミンの加熱ゲル化に関する研究

著者名

鄭, 柏安

著者別名

チョン, パイアン

学位授与大学

京都大学

取得学位

農学博士

学位授与番号

甲第5132号

学位授与年月日

1992-03-23

注記・抄録

博士論文

目次

  1. 論文目録 / (0001.jp2)
  2. Contents / p1 (0004.jp2)
  3. General Introduction / p1 (0005.jp2)
  4. Chapter I.Thermal Gelation Mechanism of Legumin from Broad Beans / p4 (0007.jp2)
  5. Chapter II.Molecular Forces in Thermal Association-Dissociation and Gelation of Legumin from Broad Beans / p17 (0013.jp2)
  6. Chapter III.Conformational Changes and Surface Properties of Legumin In Relation to Its Thermal Aggregation / p31 (0020.jp2)
  7. Chapter IV.Relation of Thermal Denaturation to Gelling Properties of Legumin from Broad Beans / p48 (0029.jp2)
  8. Chapter V.Relationships of Molecular Interactions to Rheological Properties of Legumin Gel / p61 (0035.jp2)
  9. Chapter VI.Physicochemical Properties of Intermediary Subunits of Legumin and Their Pseudolegumins / p74 (0042.jp2)
  10. Summary / p91 (0050.jp2)
  11. Acknowledgement / p95 (0052.jp2)
  12. References / p96 (0053.jp2)
  13. List of publications / p103 (0056.jp2)
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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000086000
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000086214
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000250314
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
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