Studies on thermal gelation of legumin from broad beans そらまめレグミンの加熱ゲル化に関する研究
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著者
書誌事項
- タイトル
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Studies on thermal gelation of legumin from broad beans
- タイトル別名
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そらまめレグミンの加熱ゲル化に関する研究
- 著者名
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鄭, 柏安
- 著者別名
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チョン, パイアン
- 学位授与大学
-
京都大学
- 取得学位
-
農学博士
- 学位授与番号
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甲第5132号
- 学位授与年月日
-
1992-03-23
注記・抄録
博士論文
目次
- 論文目録 / (0001.jp2)
- Contents / p1 (0004.jp2)
- General Introduction / p1 (0005.jp2)
- Chapter I.Thermal Gelation Mechanism of Legumin from Broad Beans / p4 (0007.jp2)
- Chapter II.Molecular Forces in Thermal Association-Dissociation and Gelation of Legumin from Broad Beans / p17 (0013.jp2)
- Chapter III.Conformational Changes and Surface Properties of Legumin In Relation to Its Thermal Aggregation / p31 (0020.jp2)
- Chapter IV.Relation of Thermal Denaturation to Gelling Properties of Legumin from Broad Beans / p48 (0029.jp2)
- Chapter V.Relationships of Molecular Interactions to Rheological Properties of Legumin Gel / p61 (0035.jp2)
- Chapter VI.Physicochemical Properties of Intermediary Subunits of Legumin and Their Pseudolegumins / p74 (0042.jp2)
- Summary / p91 (0050.jp2)
- Acknowledgement / p95 (0052.jp2)
- References / p96 (0053.jp2)
- List of publications / p103 (0056.jp2)