Physiology of brittleness of barley 折れやすいオオムギの生理

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著者

    • 小久保, 亮 コクボ, アキラ

書誌事項

タイトル

Physiology of brittleness of barley

タイトル別名

折れやすいオオムギの生理

著者名

小久保, 亮

著者別名

コクボ, アキラ

学位授与大学

広島大学

取得学位

学術博士

学位授与番号

乙第2200号

学位授与年月日

1991-12-20

注記・抄録

博士論文

目次

  1. CONTENTS / (0003.jp2)
  2. 1.Chapter I,General introduction / p1 (0005.jp2)
  3. 2.Chapter II,Culm strength of barley, correlation among maximum bending stress, cell wall dimensions, and cellulose content. / p9 (0013.jp2)
  4. 3.Chapter III,Culm brittleness of barley mutants is caused by smaller number of cellulose molecules in cell wall. / p29 (0033.jp2)
  5. 4.Chapter IV,Decrease in cellulose content and growth retardation during elongation stage of brittle barley. / p46 (0050.jp2)
  6. 5.Chapter V,General discussion / p61 (0065.jp2)
  7. 6.Chapter VI,Acknowledgements / p66 (0070.jp2)
  8. 7.Chapter VII,References / p67 (0071.jp2)
4アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000086524
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000086738
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000250838
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
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