Physiology of brittleness of barley 折れやすいオオムギの生理
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著者
書誌事項
- タイトル
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Physiology of brittleness of barley
- タイトル別名
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折れやすいオオムギの生理
- 著者名
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小久保, 亮
- 著者別名
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コクボ, アキラ
- 学位授与大学
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広島大学
- 取得学位
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学術博士
- 学位授与番号
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乙第2200号
- 学位授与年月日
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1991-12-20
注記・抄録
博士論文
目次
- CONTENTS / (0003.jp2)
- 1.Chapter I,General introduction / p1 (0005.jp2)
- 2.Chapter II,Culm strength of barley, correlation among maximum bending stress, cell wall dimensions, and cellulose content. / p9 (0013.jp2)
- 3.Chapter III,Culm brittleness of barley mutants is caused by smaller number of cellulose molecules in cell wall. / p29 (0033.jp2)
- 4.Chapter IV,Decrease in cellulose content and growth retardation during elongation stage of brittle barley. / p46 (0050.jp2)
- 5.Chapter V,General discussion / p61 (0065.jp2)
- 6.Chapter VI,Acknowledgements / p66 (0070.jp2)
- 7.Chapter VII,References / p67 (0071.jp2)