Study on the aroma of fish sauces

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著者

    • Norlita G. Sanceda ノーリタ ジー サンセダ

書誌事項

タイトル

Study on the aroma of fish sauces

著者名

Norlita G. Sanceda

著者別名

ノーリタ ジー サンセダ

学位授与大学

東京農業大学

取得学位

農学博士

学位授与番号

乙第399号

学位授与年月日

1986-08-20

注記・抄録

博士論文

目次

  1. Table of Contents / (0003.jp2)
  2. 1.Illustrations / p1 (0004.jp2)
  3. 2.Introduction / p1 (0010.jp2)
  4. 3.Chapter1.Characterization of Aroma and Identification of Volatile Compounds in Philippine Fish Sauce (Patis). / p8 (0017.jp2)
  5. 4.Chapter11. Comparative Study on the Volatile Compounds of Fish Sauces, Shottsuru,Nampla and Noucmam / p40 (0049.jp2)
  6. 5.Chapter111.Formation of Volatile Acids in Fish Sauces at the Different Stages of Fermentation and Development and Origin of Volatile Acids in Fish Sauce Production / p71 (0080.jp2)
  7. 6.Chapter1V. Effect of the Addition of Different Protein Sources on the Aroma of Fish Sauce / p107 (0116.jp2)
  8. 7.Summary / p137 (0146.jp2)
  9. 8.Conclusions / p145 (0154.jp2)
  10. 9.References / p147 (0156.jp2)
  11. 10.Acknowledgments / p152 (0161.jp2)
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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000090048
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000090269
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000254362
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
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