Study on the aroma of fish sauces
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著者
書誌事項
- タイトル
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Study on the aroma of fish sauces
- 著者名
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Norlita G. Sanceda
- 著者別名
-
ノーリタ ジー サンセダ
- 学位授与大学
-
東京農業大学
- 取得学位
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農学博士
- 学位授与番号
-
乙第399号
- 学位授与年月日
-
1986-08-20
注記・抄録
博士論文
目次
- Table of Contents / (0003.jp2)
- 1.Illustrations / p1 (0004.jp2)
- 2.Introduction / p1 (0010.jp2)
- 3.Chapter1.Characterization of Aroma and Identification of Volatile Compounds in Philippine Fish Sauce (Patis). / p8 (0017.jp2)
- 4.Chapter11. Comparative Study on the Volatile Compounds of Fish Sauces, Shottsuru,Nampla and Noucmam / p40 (0049.jp2)
- 5.Chapter111.Formation of Volatile Acids in Fish Sauces at the Different Stages of Fermentation and Development and Origin of Volatile Acids in Fish Sauce Production / p71 (0080.jp2)
- 6.Chapter1V. Effect of the Addition of Different Protein Sources on the Aroma of Fish Sauce / p107 (0116.jp2)
- 7.Summary / p137 (0146.jp2)
- 8.Conclusions / p145 (0154.jp2)
- 9.References / p147 (0156.jp2)
- 10.Acknowledgments / p152 (0161.jp2)