Study on the antioxidative activity of microorganisms for the utilization of waste fish as protein source 魚残滓利用における微生物の抗酸化作用に関する研究
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著者
書誌事項
- タイトル
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Study on the antioxidative activity of microorganisms for the utilization of waste fish as protein source
- タイトル別名
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魚残滓利用における微生物の抗酸化作用に関する研究
- 著者名
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Md. Harun-Or-Rashid
- 著者別名
-
モハメド ハルン オル ルシッド
- 学位授与大学
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鹿児島大学
- 取得学位
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博士 (農学)
- 学位授与番号
-
甲第33号
- 学位授与年月日
-
1993-03-25
注記・抄録
博士論文
Thesis
目次
- CONTENTS / (0003.jp2)
- ACKNOWLEDGMENT / p1 (0004.jp2)
- INTRODUCTION / p1 (0006.jp2)
- CHAPTER I.Effects of the Microorganisms on the Oxidation and Chemical Composition of Waste Fish / p7 (0012.jp2)
- CHAPTER II.Feeding Trial with Fermented Fish Meal / p24 (0029.jp2)
- CHAPTER III.Improvement of the Production of the Antioxidative Substance by Aspergillus sojae K / p51 (0056.jp2)
- CHAPTER IV.Purification and Characterization of the Antioxidative Substance from Aspergillus sojae K / p69 (0074.jp2)
- CHAPTER V.Summary and Conclusion / p115 (0120.jp2)
- REFERENCES / p120 (0125.jp2)
- APPENDIX / p128 (0133.jp2)