Study on the antioxidative activity of microorganisms for the utilization of waste fish as protein source 魚残滓利用における微生物の抗酸化作用に関する研究

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著者

    • Md. Harun-Or-Rashid モハメド ハルン オル ルシッド

書誌事項

タイトル

Study on the antioxidative activity of microorganisms for the utilization of waste fish as protein source

タイトル別名

魚残滓利用における微生物の抗酸化作用に関する研究

著者名

Md. Harun-Or-Rashid

著者別名

モハメド ハルン オル ルシッド

学位授与大学

鹿児島大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

甲第33号

学位授与年月日

1993-03-25

注記・抄録

博士論文

Thesis

目次

  1. CONTENTS / (0003.jp2)
  2. ACKNOWLEDGMENT / p1 (0004.jp2)
  3. INTRODUCTION / p1 (0006.jp2)
  4. CHAPTER I.Effects of the Microorganisms on the Oxidation and Chemical Composition of Waste Fish / p7 (0012.jp2)
  5. CHAPTER II.Feeding Trial with Fermented Fish Meal / p24 (0029.jp2)
  6. CHAPTER III.Improvement of the Production of the Antioxidative Substance by Aspergillus sojae K / p51 (0056.jp2)
  7. CHAPTER IV.Purification and Characterization of the Antioxidative Substance from Aspergillus sojae K / p69 (0074.jp2)
  8. CHAPTER V.Summary and Conclusion / p115 (0120.jp2)
  9. REFERENCES / p120 (0125.jp2)
  10. APPENDIX / p128 (0133.jp2)
6アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000092846
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000093072
  • DOI(NDL)
  • 本文言語コード
    • eng
  • NDL書誌ID
    • 000000257160
  • データ提供元
    • 機関リポジトリ
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
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