Studies on chemical mechanism of rheological changes during dough fermentation ドウ発酵中の物性変化の化学的機作に関する研究

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著者

    • 椎葉, 究 シイバ, キワム

書誌事項

タイトル

Studies on chemical mechanism of rheological changes during dough fermentation

タイトル別名

ドウ発酵中の物性変化の化学的機作に関する研究

著者名

椎葉, 究

著者別名

シイバ, キワム

学位授与大学

九州大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

乙第6136号

学位授与年月日

1996-02-21

注記・抄録

博士論文

目次

  1. CONTENTS / (0003.jp2)
  2. PREFACE / p1 (0005.jp2)
  3. CHAPTER I CHEMICAL CHANGES DURING DOUGH FERMENTATION / p6 (0010.jp2)
  4. 1.Introduction / p6 (0010.jp2)
  5. 2.Materials and Methods / p7 (0011.jp2)
  6. 3.Results and Discussion / p18 (0022.jp2)
  7. 4.Summary / p39 (0043.jp2)
  8. CHAPTER II PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF WHEAT LIPOXYGENASE / p41 (0045.jp2)
  9. 1.Introduction / p41 (0045.jp2)
  10. 2.Materials and Methods / p42 (0046.jp2)
  11. 3.Results and Discussion / p44 (0048.jp2)
  12. 4.Summary / p60 (0064.jp2)
  13. CHAPTER III EFFECTS OF PURIFIED LIPOXYGENASE ISOZYMES ON FLOUR DOUGH / p61 (0065.jp2)
  14. 1.Introduction / p61 (0065.jp2)
  15. 2.Materials and Methods / p62 (0066.jp2)
  16. 3.Results and Discussion / p64 (0068.jp2)
  17. 4.Summary / p70 (0074.jp2)
  18. CHAPTER IV EFFECT OF PURIFIED PENTOSANS ON DOUGH RHEOLOGY / p71 (0075.jp2)
  19. 1.Introduction / p71 (0075.jp2)
  20. 2.Materials and Methods / p72 (0076.jp2)
  21. 3.Results and Discussion / p81 (0085.jp2)
  22. 4.Summary / p92 (0096.jp2)
  23. CHAPTER V CONCLUDING REMARKS / p93 (0097.jp2)
  24. ABSCHLIESSENDE BEMERKUNGEN / p100 (0104.jp2)
  25. ACKNOWLEDGMENTS / p106 (0110.jp2)
  26. REFERENCES / p107 (0111.jp2)
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各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000131628
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000966288
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000295942
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
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