Fundamental study for inactivation of food-quality related enzymes by continuous method with microbubbles of supercritical carbon dioxide ミクロバブル超臨界二酸化炭素連続処理法による食品品質劣化関連酵素の失活化に関する基礎的研究

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著者

    • 吉村, 臣史 ヨシムラ, タカシ

書誌事項

タイトル

Fundamental study for inactivation of food-quality related enzymes by continuous method with microbubbles of supercritical carbon dioxide

タイトル別名

ミクロバブル超臨界二酸化炭素連続処理法による食品品質劣化関連酵素の失活化に関する基礎的研究

著者名

吉村, 臣史

著者別名

ヨシムラ, タカシ

学位授与大学

九州大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

甲第6044号

学位授与年月日

2002-03-25

注記・抄録

博士論文

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000218685
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000219095
  • 本文言語コード
    • eng
  • NDL書誌ID
    • 000003536328
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
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