A buckwheat protein product suppresses gallstone formation and plasma cholesterol more strongly than soy protein isolate in hamsters 蕎麦蛋白質抽出物はハムスターにおいて,大豆蛋白質よりも強くコレステロールの抑制と胆石形成抑制を示す

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Author

    • 友竹, 浩之 トモタケ, ヒロユキ

Bibliographic Information

Title

A buckwheat protein product suppresses gallstone formation and plasma cholesterol more strongly than soy protein isolate in hamsters

Other Title

蕎麦蛋白質抽出物はハムスターにおいて,大豆蛋白質よりも強くコレステロールの抑制と胆石形成抑制を示す

Author

友竹, 浩之

Author(Another name)

トモタケ, ヒロユキ

University

徳島大学

Types of degree

博士 (栄養学)

Grant ID

乙第1832号

Degree year

2002-11-14

Note and Description

博士論文

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000232367
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000232895
  • Text Lang
    • eng
  • NDLBibID
    • 000004162101
  • Source
    • NDL ONLINE
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