Food safety regulation and its implication on agricultural production and trade : A case study of vegetable production in China 食の安全性規制とその農業生産及び貿易への影響 : 中国の野菜生産の事例研究― ショク ノ アンゼンセイ キセイ ト ソノ ノウギョウ セイサン オヨビ ボウエキ エノ エイキョウ : チュウゴク ノ ヤサイ セイサン ノ ジレイ ケンキュウ Tokyo University of Agriculture and Technology

著者

    • Dou, Lei

書誌事項

タイトル

Food safety regulation and its implication on agricultural production and trade : A case study of vegetable production in China

タイトル別名

食の安全性規制とその農業生産及び貿易への影響 : 中国の野菜生産の事例研究―

タイトル別名

ショク ノ アンゼンセイ キセイ ト ソノ ノウギョウ セイサン オヨビ ボウエキ エノ エイキョウ : チュウゴク ノ ヤサイ セイサン ノ ジレイ ケンキュウ

タイトル別名

Tokyo University of Agriculture and Technology

著者名

Dou, Lei

学位授与大学

東京農工大学

取得学位

博士(農学)

学位授与番号

甲博農第1216号

学位授与年月日

2015-03-16

注記・抄録

目次

  1. 2016-02-01 再収集 (4コマ目)
  2. 2016-02-01 再収集 (5コマ目)
  3. 2016-02-01 再収集 (6コマ目)
6アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000932725
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000001585643
  • 本文言語コード
    • eng
  • データ提供元
    • 機関リポジトリ
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ