Food safety regulation and its implication on agricultural production and trade : A case study of vegetable production in China 食の安全性規制とその農業生産及び貿易への影響 : 中国の野菜生産の事例研究― ショク ノ アンゼンセイ キセイ ト ソノ ノウギョウ セイサン オヨビ ボウエキ エノ エイキョウ : チュウゴク ノ ヤサイ セイサン ノ ジレイ ケンキュウ Tokyo University of Agriculture and Technology
この論文にアクセスする
著者
書誌事項
- タイトル
-
Food safety regulation and its implication on agricultural production and trade : A case study of vegetable production in China
- タイトル別名
-
食の安全性規制とその農業生産及び貿易への影響 : 中国の野菜生産の事例研究―
- タイトル別名
-
ショク ノ アンゼンセイ キセイ ト ソノ ノウギョウ セイサン オヨビ ボウエキ エノ エイキョウ : チュウゴク ノ ヤサイ セイサン ノ ジレイ ケンキュウ
- タイトル別名
-
Tokyo University of Agriculture and Technology
- 著者名
-
Dou, Lei
- 学位授与大学
-
東京農工大学
- 取得学位
-
博士(農学)
- 学位授与番号
-
甲博農第1216号
- 学位授与年月日
-
2015-03-16
注記・抄録
目次
- 2016-02-01 再収集 (4コマ目)
- 2016-02-01 再収集 (5コマ目)
- 2016-02-01 再収集 (6コマ目)