Bibliographic Information

日本人の栄養所要量 : 食事摂取基準

健康・栄養情報研究会編集

第一出版, 1999.9

第6次改定

Other Title

Recommended dietary allowances : dietary reference intakes

Title Transcription

ニホンジン ノ エイヨウ ショヨウリョウ : ショクジ セッシュ キジュン

Available at  / 309 libraries

Note

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 エネルギー
  • 2章 脂質
  • 3章 たんぱく質
  • 4章 ビタミン
  • 5章 無機質(ミネラル)

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Details

  • NCID
    BA43209203
  • ISBN
    • 4804108947
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    273p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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