Le Cordon Bleu complete cooking techniques

著者

    • Wright, Jeni
    • Treuille, Eric

書誌事項

Le Cordon Bleu complete cooking techniques

Jeni Wright & Eric Treuille

Cassel, 1996

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内容説明・目次

内容説明

Chefs from the Cordon Bleu Institute, the world-famous academy, demonstrate everything the home cook or professional needs to know in the kitchen, from basic preparation of ingredients through to more complex and ambitious culinary techniques. Concise, informative text shows the reader how to prepare, cook and then serve them. Presented in an easy to follow, accessible format, the book covers a comprehensive range of classic and contemporary.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA45197706
  • ISBN
    • 030434897X
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    351p
  • 大きさ
    29cm
  • 分類
  • 件名
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