The complete guide to the art of modern cookery : the first translation into English in its entirety of Le guide culinaire

著者

    • Escoffier, A. (Auguste)
    • Cracknell, H.L.
    • Kaufmann, R.J.

書誌事項

The complete guide to the art of modern cookery : the first translation into English in its entirety of Le guide culinaire

A. Escoffier ; translated by H.L. Cracknell and R.J. Kaufmann

Heinemann, c1979

タイトル別名

Le Guide culinaire

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

"Superseding A guide to modern cookery, first published in 1907"--T.p

Translation of: Le guide culinaire

Description based on 1987 printing

Includes index

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA65892988
  • ISBN
    • 0434239011
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    xxvi, 646 p.
  • 大きさ
    26 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ