Bibliographic Information

健康食事学

川端晶子, 畑明美共著

(Nブックス)

建帛社, 2004.4

Title Transcription

ケンコウ ショクジガク

Available at  / 108 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 人間と食べ物
  • 第2章 食事設計の基本知識
  • 第3章 調理操作と調理器具
  • 第4章 調理操作と栄養
  • 第5章 日本食品標準成分表の理解
  • 第6章 献立作成と栄養
  • 練習問題

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA67095903
  • ISBN
    • 4767903211
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 214p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top