The illustrated encyclopedia of British cooking : England, Ireland, Scotland, Wales : a classic collection of 360 best-loved traditional recipes from the British Isles with 1500 beautiful step-by-step photographs

著者

書誌事項

The illustrated encyclopedia of British cooking : England, Ireland, Scotland, Wales : a classic collection of 360 best-loved traditional recipes from the British Isles with 1500 beautiful step-by-step photographs

Annette Yates, Christopher Trotter & Georgina Campbell

Lorenz Books, c2009

大学図書館所蔵 件 / 2

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes index

内容説明・目次

内容説明

A classic collection of best-loved traditional recipes from the countries of the British Isles with 1000 beautiful step-by-step photographs

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB1156428X
  • ISBN
    • 9780754819127
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    512 p.
  • 大きさ
    23 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ