食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials

Author(s)

Bibliographic Information

食物アレルギーの現状とリスク低減化食品素材の開発 = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials

森山達哉, 穐山浩監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2015.3

Other Title

High technology information

Title Transcription

ショクモツ アレルギー ノ ゲンジョウ ト リスク テイゲンカ ショクヒン ソザイ ノ カイハツ = The actual condition of food allergy and development of the risk-reducing food materials

Available at  / 40 libraries

Note

参考文献: 各章末

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB18707465
  • ISBN
    • 9784781310572
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 299p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top