Author(s)

Bibliographic Information

料理の基本をマスターし、食と健康の基礎を学ぶ

家庭料理技能検定専門委員会編

(家庭料理技能検定公式ガイド, 3級)

女子栄養大学出版部, 2022.2

改訂版

Other Title

家庭料理技能検定公式ガイド3級 : 料理の基本をマスターし、食と健康の基礎を学ぶ

Title Transcription

リョウリ ノ キホン オ マスター シ、ショク ト ケンコウ ノ キソ オ マナブ

Available at  / 11 libraries

Note

監修: 香川明夫

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 調理の技能(計量器具とはかり方;切り方の基本;基礎技能の練習;調理技能の練習)
  • 2 食生活と栄養(食生活と社会の関わり;なにをどれだけ食べればよいか;日本の食文化)
  • 3 調理と衛生(調理法の基本;食品の性質と調理による変化;衛生的な食事)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC12658885
  • ISBN
    • 9784789560238
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 143p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top