Bibliographic Information

よくわかる調理学実習 : 流れと要点

香西みどり, 綾部園子編著

朝倉書店, 2025.4

Title Transcription

ヨク ワカル チョウリガク ジッシュウ : ナガレ ト ヨウテン

Available at  / 31 libraries

Note

表現種別: テキスト (ncrcontent), 機器種別: 機器不用 (ncrmedia), キャリア種別: 冊子 (ncrcarrier)

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 講義編(日本料理・中国料理・西洋料理について;献立作成について)
  • 第2部 実習編(日本料理;中国料理;西洋料理)
  • 付録

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BD11052624
  • ISBN
    • 9784254611168
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 179p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top