Bibliographic Information

健康と魚の白書 : 栄養・安全・食文化へのアプローチ

21世紀の水産を考える会編

成山堂書店, 1986.6

Other Title

健康と魚の白書 : 栄養・安全・食文化へのアプローチ

Title Transcription

ケンコウ ト ウオ ノ ハクショ : エイヨウ アンゼン ショクブンカ エ ノ アプローチ

Available at  / 71 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 魚の栄養を見直せ
  • 第2部 魚は本当に安全か
  • 第3部 魚食文化はなぜ必要か
  • 第4部 「健康と魚」その成果と提言

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN01128785
  • ISBN
    • 4425821718
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    6,325p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top