The Current Studies on the Freshness of Fish with Special Reference to Nucleic Acids and their Related Compounds
-
- UCHIYAMA Hitoshi
- Tokai Reg. Fish. Res. Lab.
-
- EHIRA Shigeo
- Tokai Reg. Fish. Res. Lab.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 核酸関連化合物からみた魚類鮮度化学研究の現状
- カクサン カンレン カゴウブツ カラ ミタ ギョルイ センド カガク ケンキュウ ノ ゲンジョウ
Search this article
Journal
-
- NIPPON SUISAN GAKKAISHI
-
NIPPON SUISAN GAKKAISHI 36 (9), 977-992, 1970
The Japanese Society of Fisheries Science
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206415407744
-
- NII Article ID
- 130000918841
- 10004851320
-
- NII Book ID
- AN00193422
-
- COI
- 1:CAS:528:DyaE3MXlt1Wktw%3D%3D
-
- ISSN
- 1349998X
- 00215392
- http://id.crossref.org/issn/00215392
-
- NDL BIB ID
- 8392489
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles