ケナフ乾燥粉末の食品への利用(2) : ケナフ葉処理方法の検討  [in Japanese] Utilization of Dried Kenaf (H. Cannabinus) Leaves to the Meals (2) : Treatment of Kenaf Leaves  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

Journal

  • Journal for the integrated study of dietary habits

    Journal for the integrated study of dietary habits 12(2), 154-159, 2001-09-30

    日本食生活学会

References:  9

  • <no title>

    相賀徹夫

    園芸植物大事典 4, 111, 1989

    Cited by (1)

  • <no title>

    鶴留俊郎

    夢, ケナフ 70, 1998

    Cited by (2)

  • <no title>

    細見和子

    第4回ケナフ等植物資源利用研究会予稿集 5, 1999

    Cited by (2)

  • <no title>

    細見和子

    日本食生活学会誌 11(1), 44, 2000

    Cited by (2)

  • <no title>

    川端晶子

    調理科学実験 270, 1986

    Cited by (1)

  • <no title>

    浦上智子

    調理科学実験とその応用 220, 1980

    Cited by (2)

  • <no title>

    小原哲二郎

    食品化学実験 107, 1982

    Cited by (2)

  • <no title>

    岩井邦夫

    日本食品科学工学会誌 47(2), 120, 2000

    Cited by (2)

  • <no title>

    森下敏子

    家政誌 33(7), 49, 1982

    Cited by (1)

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008026461
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AA11804821
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    ART
  • ISSN
    0917303X
  • NDL Article ID
    6106632
  • NDL Source Classification
    ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
  • NDL Call No.
    Z71-F860
  • Data Source
    CJP  NDL 
Page Top