新規栽培キノコ類の食品栄養学的研究 : 事例的研究II  [in Japanese] Nutritional and chemical study on newly cultivated mushrooms : Chemical composition-II  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

Journal

  • Journal for the integrated study of dietary habits

    Journal for the integrated study of dietary habits 12(2), 191-195, 2001-09-30

    日本食生活学会

References:  4

  • <no title>

    奥崎政美

    食生活総合研究会誌 4(2), 32, 1993

    Cited by (3)

  • <no title>

    科学技術庁資源調査会食品成分部会編

    五訂日本食品標準成分表分析マニュアル 153, 1997

    Cited by (1)

  • <no title>

    山田桂子

    日本食生活学会誌 9(2), 58, 1998

    Cited by (1)

  • <no title>

    東ソー(株)

    Tos gel Oapak を用いた有機酸の測定 1

    Cited by (1)

Cited by:  1

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008026546
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AA11804821
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    0917303X
  • NDL Article ID
    6106650
  • NDL Source Classification
    ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
  • NDL Call No.
    Z71-F860
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL 
Page Top