食物のアレルゲン性 : アレルゲンの検出法とその特徴  [in Japanese] Allergenicity of foods : Methods for detection of food allergens  [in Japanese]

Access this Article

Search this Article

Author(s)

Journal

  • 農林水産技術研究ジャーナル

    農林水産技術研究ジャーナル 24(5), 15-23, 2001-05-01

    農林水産技術情報協会

References:  8

  • <no title>

    飯倉洋治

    食物アレルギー対策検討委員会 平成9年度報告書, 4-13, 1998

    Cited by (1)

  • <no title>

    河野陽一

    平成5年度バイオテクノロジー応用食品等の安全性評価に関する研究報告書, 46-47, 1994

    Cited by (1)

  • <no title>

    河野陽一

    Molecular Medicine 34, 1436-1446, 1997

    Cited by (1)

  • <no title>

    中川武正

    臨床アレルギー学, 183-192, 1998

    Cited by (1)

  • <no title>

    TAYLOR S. T.

    Food Technol. 39, 146-152, 1992

    Cited by (1)

  • <no title>

    YUNGINGER J. W.

    Food Allergy : Adverse reactions to Foods and Food Additives, 49-63, 1997

    Cited by (1)

  • Food allergy. Part 2 : diagnosis and management

    SAMPSON Hugh A.

    J Allergy Clin Immunol 103, 981-989, 1999

    DOI  Cited by (13)

  • 皮膚テスト

    鳥居新平

    臨床免疫 20, 223-227, 1988

    Ichushi Web  Cited by (8)

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008243090
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00386754
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    REV
  • ISSN
    03879240
  • NDL Article ID
    5752823
  • NDL Source Classification
    ZR6(科学技術--農林水産)
  • NDL Call No.
    Z18-1300
  • Data Source
    CJP  NDL  JASI 
Page Top