食品加工と高圧利用  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

Journal

  • 農林水産技術研究ジャーナル

    農林水産技術研究ジャーナル 18(3), 36-45, 1995-03-01

    農林水産技術情報協会

References:  6

  • <no title>

    木村進編 著

    乾燥食品事典, 1984

    Cited by (1)

  • <no title>

    食品加工技術と装置, 1991

    Cited by (1)

  • <no title>

    林力丸編

    生物と食品の高圧科学, 1993

    Cited by (3)

  • <no title>

    食品産業超高圧利用技術研究組合編

    高圧技術と高密度培養, 1993

    Cited by (3)

  • ガス加圧殺虫法

    中北宏

    6th International Working Conference on STORED-PRODUCT PROTECTION, 1994

    Cited by (1)

  • <no title>

    中村厚三

    食品工業 37, 47-57, 1994

    Cited by (3)

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008243935
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00386754
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    REV
  • ISSN
    03879240
  • NDL Article ID
    3601260
  • NDL Source Classification
    PC0(食品工学)
  • NDL Source Classification
    ZR6(科学技術--農林水産)
  • NDL Call No.
    Z18-1300
  • Data Source
    CJP  NDL 
Page Top