世界初,モチ性小麦を育成 : うどんの'こし'を飛躍的に改善  [in Japanese] Breeding of waxy wheat : Expectation to improvement of glutinosity in Japanese noodle 'Udon'  [in Japanese]

Access this Article

Search this Article

Author(s)

Journal

  • 農林水産技術研究ジャーナル

    農林水産技術研究ジャーナル 19(3), 9-11, 1996-03-01

    農林水産技術情報協会

Cited by:  1

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008244664
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00386754
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    03879240
  • NDL Article ID
    3937805
  • NDL Source Classification
    ZR6(科学技術--農林水産)
  • NDL Call No.
    Z18-1300
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL  JASI 
Page Top