新形質米 : 食味と健康をめざした新しい米  [in Japanese] New rice cultivars of unique grain properties  [in Japanese]

Access this Article

Search this Article

Author(s)

Journal

  • 農林水産技術研究ジャーナル

    農林水産技術研究ジャーナル 22(9), 21-26, 1999-09-01

    農林水産技術情報協会

References:  7

  • <no title>

    櫛渕欽也 監修

    日本の稲育種, 1992

    Cited by (1)

  • <no title>

    櫛渕欽也 監修

    美味しい米, 第1巻, 世界の米と日本の米, 1996

    Cited by (1)

  • <no title>

    内藤成弘

    日本作物学会紀事 63(4), 569-575, 1999

    Cited by (1)

  • <no title>

    農林水産技術情報協会

    農林水産技術研究ジャーナル 18(1), 9-52, 1995

    Cited by (1)

  • <no title>

    竹生新治郎 監修

    米の科学, 1995

    Cited by (1)

  • <no title>

    横尾政雄

    農林水産技術研究ジャーナル 13(4), 50-57, 1990

    Cited by (1)

  • Evaluation of Textural and Chemical Properties of Newly Bred Characteristic Rice Grains  [in Japanese]

    TOYOSHIMA Hidechika , OKADOME Hiroshi , YOSHIZAKI Shigeru , KIMURA Toshinori , OHTSUBO Kenichi

    Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 46(3), 123-130, 1999-03-15

    J-STAGE  References (24) Cited by (9)

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008247107
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00386754
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    REV
  • ISSN
    03879240
  • NDL Article ID
    4843599
  • NDL Source Classification
    ZR6(科学技術--農林水産)
  • NDL Call No.
    Z18-1300
  • Data Source
    CJP  NDL  JASI 
Page Top