Effect of Water-Soluble Glucosyl Rutin on Physical Properties of Wheat Flour Dough and Breadmaking
Bibliographic Information
- Other Title
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- Effect of Water Soluble Glucosyl Rutin
- 水溶性グルコシルルチンの小麦粉ドウの物性と製パン性に及ぼす効果
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Abstract
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
Journal
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- 応用糖質科学
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応用糖質科学 42 (4), 407-414, 1995-12
東京 : 日本応用糖質科学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572357379775616
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- NII Article ID
- 10008254779
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- NII Book ID
- AN10453916
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- ISSN
- 13403494
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- NDL BIB ID
- 3917533
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- Text Lang
- en
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- NDL Source Classification
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- ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles