白いんげん豆(Phaseolus vulgaris)由来アミラーゼ-インヒビターの豚膵臓α-アミラーゼに対する結合の熱力学 Thermodynamics of the Binding of Amylase Inhibitor from Phaseolus vulgaris to Porcine Pancreatic α-Amylases

Search this Article

Author(s)

    • 室崎 伸二 MUROSAKI Shinji
    • 大阪府立大学農学部生物物理化学 Laboratory of Biophysical Chemistry, College of Agriculture, University of Osaka Prefecture
    • 新田 康則 NITTA Yasunori
    • 大阪府立大学農学部生物物理化学 Laboratory of Biophysical Chemistry, College of Agriculture, University of Osaka Prefecture

Journal

  • Journal of applied glycoscience

    Journal of applied glycoscience 43(1), 79-85, 1996-03-31

    日本応用糖質科学会

References:  25

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008255037
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN10453916
  • Text Lang
    ENG
  • Article Type
    ART
  • ISSN
    13403494
  • NDL Article ID
    3959781
  • NDL Source Classification
    ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
  • NDL Call No.
    Z17-15
  • Data Source
    CJP  NDL 
Page Top