小麦粉ドウおよび製パンの改良剤としてのグルコン酸塩の効果 Gluconates as Improvers in Wheat Flour Dough and Breadmaking

Search this Article

Author(s)

    • 森田 尚文 MORITA Naofumi
    • 大阪府立大学農学部応用生物化学科 Department of Applied Biological Chemistry, College of Agriculture, Osaka Prefecture University
    • 近藤 隆之 KONDO Takayuki
    • 大阪府立大学農学部応用生物化学科 Department of Applied Biological Chemistry, College of Agriculture, Osaka Prefecture University

Journal

  • Journal of applied glycoscience

    Journal of applied glycoscience 43(2), 187-194, 1996-06-30

    日本応用糖質科学会

References:  15

Cited by:  1

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008255392
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN10453916
  • Text Lang
    ENG
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    13403494
  • NDL Article ID
    3995014
  • NDL Source Classification
    ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
  • NDL Call No.
    Z17-15
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL 
Page Top