比較的低アミロース澱粉を持つ新甘藷育成品種 A New Line of Sweetpotato with a Low Amylose Content

Search this Article

Author(s)

    • 北原 兼文 KITAHARA Kanefumi
    • 鹿児島大学農学部生物資源化学科 Department of Biochemical Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kagoshima University
    • 水上 真一 MIZUKAMI Shin-ichi
    • 鹿児島大学農学部生物資源化学科 Department of Biochemical Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kagoshima University
    • 永浜 伴紀 NAGAHAMA Tomonori
    • 鹿児島大学農学部生物資源化学科 Department of Biochemical Science and Technology, Faculty of Agriculture, Kagoshima University
    • 吉永 優 YOSHINAGA Masaru
    • 農林水産省九州農業試験場甘しょ育種研究室 Sweetpotato Breeding Laboratory, Kyushu National Agricultural Experiment Station
    • 熊谷 亨 KUMAGAI Tooru
    • 農林水産省九州農業試験場甘しょ育種研究室 Sweetpotato Breeding Laboratory, Kyushu National Agricultural Experiment Station
    • 山川 理 YAMAKAWA Osamu
    • 農林水産省九州農業試験場甘しょ育種研究室 Sweetpotato Breeding Laboratory, Kyushu National Agricultural Experiment Station

Journal

  • Journal of applied glycoscience

    Journal of applied glycoscience 43(4), 551-554, 1996-12-01

    日本応用糖質科学会

References:  11

Cited by:  2

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008256278
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN10453916
  • Text Lang
    ENG
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    13403494
  • NDL Article ID
    4118333
  • NDL Source Classification
    ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
  • NDL Call No.
    Z17-15
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL 
Page Top