野菜キシログルカンのELISA法による検出とそれらのプロトンNMRによる構造の比較 Determination of Vegetable Xyloglucans by ELISA and Comparison of Their Structural Features by ^1H-NMR

Search this Article

Author(s)

    • 若井 亜矢 WAKAI Aya
    • 大阪市立大学生活科学部食品栄養科学科 Department of Food and Nutrition, Faculty of Human Life Science, Osaka City University
    • 石田 礼子 ISHIDA Ayako
    • 大阪市立大学生活科学部食品栄養科学科 Department of Food and Nutrition, Faculty of Human Life Science, Osaka City University
    • 松井 昭枝 [他] MATSUI Akie
    • 大阪市立大学生活科学部食品栄養科学科 Department of Food and Nutrition, Faculty of Human Life Science, Osaka City University
    • 前川 知美 MAEKAWA Tomomi
    • 大阪市立大学生活科学部食品栄養科学科 Department of Food and Nutrition, Faculty of Human Life Science, Osaka City University
    • 曽根 良昭 SONE Yoshiaki
    • 大阪市立大学生活科学部食品栄養科学科 Department of Food and Nutrition, Faculty of Human Life Science, Osaka City University

Journal

  • Journal of applied glycoscience

    Journal of applied glycoscience 44(1), 1-8, 1997-03-31

    日本応用糖質科学会

References:  13

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008256290
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN10453916
  • Text Lang
    ENG
  • Article Type
    ART
  • ISSN
    13403494
  • NDL Article ID
    4205436
  • NDL Source Classification
    ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
  • NDL Call No.
    Z17-15
  • Data Source
    CJP  NDL 
Page Top