イバラノリから分離したκ-カラギーナンの化学特性 Chemical Characterization of κ-Carrageenan of Ibaranori (Hypnea charoides LAMOROUX)

Search this Article

Author(s)

    • 戚 智青 QI Zhi-Qing
    • 琉球大学農学部生物資源科学科 Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, University of the Ryukyus
    • 田幸 正邦 TAKO Masakuni
    • 琉球大学農学部生物資源科学科 Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, University of the Ryukyus
    • 当山 清善 TOYAMA Seizen
    • 琉球大学農学部生物資源科学科 Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, University of the Ryukyus

Journal

  • Journal of applied glycoscience

    Journal of applied glycoscience 44(2), 137-142, 1997-06-30

    日本応用糖質科学会

References:  21

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008256737
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN10453916
  • Text Lang
    ENG
  • Article Type
    ART
  • ISSN
    13403494
  • NDL Article ID
    4257846
  • NDL Source Classification
    ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
  • NDL Call No.
    Z17-15
  • Data Source
    CJP  NDL 
Page Top