植物の香気前駆体としての配糖体の重要性 : 茶と花のアルコール系香気生成の分子機構  [in Japanese] Importance of Glycosides as Alcoholic Aroma Precursors in Plants : Molecular Basis of Alcoholic Aroma Formation in Tea and Flowers  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

Journal

  • Journal of applied glycoscience

    Journal of applied glycoscience 45(2), 123-129, 1998-06-30

    日本応用糖質科学会

References:  46

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008257903
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN10453916
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    REV
  • ISSN
    13403494
  • NDL Article ID
    4505301
  • NDL Source Classification
    ZP24(科学技術--化学・化学工業--糖・澱粉)
  • NDL Call No.
    Z17-15
  • Data Source
    CJP  NDL 
Page Top