母液濃縮過程における食塩の晶析特性  [in Japanese] Characteristics of Salt Crystallization in the Mother Liquor Concentration Process  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

Journal

  • Bulletin of the Society of Sea Water Science,Japan

    Bulletin of the Society of Sea Water Science,Japan 50(2), 105-112, 1996-03-31

    日本海水学会

References:  4

  • <no title>

    西野泰司

    海水誌 46, 260, 1992

    Cited by (1)

  • <no title>

    豊倉賢

    "晶析[I]" ジェイスデザインマニュアル, 1984

    Cited by (3)

  • <no title>

    豊倉賢

    "晶析[II]" ジェイスデザインマニュアル, 1984

    Cited by (4)

  • <no title>

    豊倉賢

    最近の化学工学43-晶析 93, 1991

    Cited by (1)

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008279957
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN0018645X
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    ART
  • ISSN
    03694550
  • NDL Article ID
    3946109
  • NDL Source Classification
    ZM44(科学技術--地球科学--海洋・陸水・火山) // ZP8(科学技術--化学・化学工業--無機化学・無機化学工業)
  • NDL Call No.
    Z15-47
  • Data Source
    CJP  NDL 
Page Top