ユーザーのための塩学入門 その2 : 分析結果から何が判るか  [in Japanese] Introduction of Salt Science for Users : Part 2 What do you find in analytical result?  [in Japanese]

Access this Article

Search this Article

Author(s)

Journal

  • Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan

    Bulletin of the Society of Sea Water Science, Japan 53(6), 445-449, 1999-12-01

    The Society of Sea Water Science, Japan

References:  12

  • <no title>

    尾方昇

    日本海水学会誌 53, 18, 1999

    Cited by (1)

  • <no title>

    日本海水学会

    塩の分析と物性測定, 1992

    Cited by (6)

  • <no title>

    新野靖

    家政学会誌 32, 133, 1999

    Cited by (1)

  • 市販塩の製品調査

    新野靖

    第40回海水技術研修会テキスト, 1999

    Cited by (1)

  • <no title>

    東京都消費生活総合センター

    いろいろな「塩」, 1998

    Cited by (2)

  • <no title>

    真島真平

    白い塩の恐怖, 1996

    Cited by (1)

  • <no title>

    藤本守

    カリウム異常とその対策, 1980

    Cited by (1)

  • <no title>

    糸川嘉則

    マグネシウム-成人病との関係, 1995

    Cited by (1)

  • <no title>

    科学技術庁資源調査会

    4訂食品成分表

    Cited by (1)

  • <no title>

    鈴木継美

    ミネラル 微量元素の栄養学, 1994

    Cited by (4)

  • <no title>

    野田宏行

    化学工業 326, 1976

    Cited by (1)

  • <no title>

    大西博

    日本海水学会誌 47, 320, 1993

    Cited by (1)

Cited by:  1

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008283908
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN0018645X
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    03694550
  • NDL Article ID
    4928278
  • NDL Source Classification
    ZM44(科学技術--地球科学--海洋・陸水・火山) // ZP8(科学技術--化学・化学工業--無機化学・無機化学工業)
  • NDL Call No.
    Z15-47
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL  J-STAGE 
Page Top