Development of Molecular and Cell Biology on Taste Signaling
-
- Abe Keiko
- Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Life Science, The University of Tokyo
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 味覚シグナリングの分子細胞生物学の展開 食品の新しい品質設計基盤として
- ミカク シグナリング ノ ブンシ サイボウ セイブツガク ノ テンカイ ショクヒン ノ アタラシイ ヒンシツ セッケイ キバン ト シテ
- 食品の新しい品質設計基盤として
Search this article
Journal
-
- Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
-
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 49 (5), 291-296, 2002
Japanese Society for Food Science and Technology
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681385299200
-
- NII Article ID
- 10008425586
-
- NII Book ID
- AN10467499
-
- ISSN
- 18816681
- 1341027X
-
- NDL BIB ID
- 6163273
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles