天然食品着色料の放射線殺菌に関する研究 : ビートレッドの機能特性に及ぼすγ線および電子線照射の影響  [in Japanese] Studies on the Radicidation of Natural Food Colorants : Effects of Irradiation with γ-Ray and Electron Beam on Functional Properties of Beet Red Colorant.  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

Journal

  • Radioisotopes

    Radioisotopes 51(5), 214-218, 2002-05-15

    日本アイソト-プ協会

References:  7

  • <no title>

    厚生省生活衛生局食品化学課監修

    最新 食品添加物表示関係法令通知集, 1999

    Cited by (1)

  • <no title>

    小竹欣之輔

    日食工誌 40, 697, 1993

    Cited by (1)

  • <no title>

    齋藤進

    食品色彩の科学, 1997

    Cited by (3)

  • <no title>

    WHO/FAO

    食品照射, 1989

    Cited by (2)

  • <no title>

    林徹

    農林水産省総合研究所報告 57, 1, 1993

    Cited by (1)

  • <no title>

    HAYASHI T.

    J. Food Sci. 56, 168, 1991

    Cited by (1)

  • <no title>

    WHO.

    食品照射の安全性と栄養適性, 1996

    Cited by (1)

Cited by:  1

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008437879
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AN00351589
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    Journal Article
  • ISSN
    00338303
  • NDL Article ID
    6164263
  • NDL Source Classification
    ZM35(科学技術--物理学) // ZN36(科学技術--原子力工学・工業) // ZP2(科学技術--化学・化学工業--物理化学) // ZS45(科学技術--医学--放射線医学)
  • NDL Call No.
    Z15-20
  • Data Source
    CJP  CJPref  NDL 
Page Top