Asopergillus nidulans 由来グルタミン酸脱水素酵素遺伝子(gdhA)導入トマトの作出と果実における遊離アミノ酸含有量の改変  [in Japanese] Production of transgenic tomato with glutamate dehydrogenase gene (gdhA) from Aspergillus nidulans to improve the contents of amino acids in transgenic fruits.  [in Japanese]

Search this Article

Author(s)

    • 木坂 広明 KISAKA H.
    • 味の素(株)中央研究所 基盤研究所 Basic Research Laboratories, Central Research Laboratories, Ajinomoto Co., Inc.
    • 木田 隆夫 KIDA T.
    • 味の素(株)中央研究所 基盤研究所 Basic Research Laboratories, Central Research Laboratories, Ajinomoto Co., Inc.

Journal

  • 育種学研究 = Breeding research

    育種学研究 = Breeding research 4(1), 163, 2002-03-30

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    10008569774
  • NII NACSIS-CAT ID (NCID)
    AA11317194
  • Text Lang
    JPN
  • Article Type
    ART
  • ISSN
    13447629
  • Data Source
    CJP 
Page Top